Nuffnang

Thursday, June 25, 2009

Fun with bowling

Ini pulak aktiviti geng Palmy sini Sabtu dua minggu lepas...Having Fun with Bowling...sebanyak 6 Family yg terlibat (termasuk satu team Bujang)...Best jugak..

..Hubby ku yang 4 kali strike..and 2 kali spare

Actually this is my first time main bowling ni...so masuk longkang tak yah kiralah kan...Tak number kosong..9 pin je jatuh..tak penah strike pun..but we have family time there...

Susah jugak ekk main bowling ni ekk..

At last markah anak- anak lagi bnyk..sbb untuk kids, disediakan lane yg ber"devider"..and tolak menggunakan alat bantu..(yerlah kan..bola tu kan berat..)...Dalam team kami..kami sekeluarga and Bro Ziad sekeluarga..(sebanyak 7 org).Jiran bowling kami, Bro Din sekeluarga main di tepikami...sebab diorg ramai..7 org ( Din+Nina + 4 kids)..so untuk kids dlm team kami Batriesya, Najlaa dan Najmi..

Ni gambar diorg baru je tolak bola..and 2 kali straike jugak budak2 ni

Gambar kanak2 yg join bowling ni..

Gambar- gambar kaum ibu yg terlibat..(red jacket- Sis Ila, black jacket - Yati, and brown jacket Sis Nina..yg baju CCC tu Bro Ziad.

Lepas bowling tu ada netball game, tapi saya tak dpt join sbb dinner mlm Sabtu tu kami ada menjemput keluarga dari South Island -Dunedin(Bro Sabry and family) mkn bersama..Kenal dgn keluarga Abg Sabry ni ni masa kami ke South Island last year, kami tumpang tidur dirumah beliau..so balik bersilat di dapur pulak..Kiranya weekend ni memang pack..

gambar masa dinner di rumah mlm tu - abg sabry, in the middle between men and his wife in brown jacket

Ahad keesokkannye pulak..Pagi hubby and postgrads Palmy main bola..kami sekeluarga turun jugaklah..and petang mama's turn pulak main netball..and Abah main tennis, sebab teman mama..Najlaa and Najmi pun turun jugak lah...

3 comments:

fireflies said...

wah aktif nya kat palmy ek.

kat sini takder la macam tu..

bestnya budak2 main bowling siap tutup longkang mcm kat mesia..
mintak pihak management tutup ker atau mmg diorg dah biasa buat camtu?

dulu main kat sini sian budak2 balik asyik masuk longkang.. tak berani lak nak tanya kat pihak management kat situ suruh tutup longkang,

Asiah said...

wah bestnyer... main bowling..akak pernah sekali jer main bowling, masa keje kat cosmopoint dulu.. tu pun geng2 lecturers yg ajak... macam2 adegan...hehehe...

winter cuti sekolah nih tak kemana2 ke?

Musliyana said...

salam kak nani...

ikut musim jugak nak aktif..hihi...yg tutp longkang tu request kat admin dia..

salam kak asiah..
a'a..main bowling ni mmg mcm2 adegan kan...ader jugak plan...tap end winter kot kak