Nuffnang

Monday, June 27, 2011

Little Hero

Salam kembali..

Rindu pulak nak update blog..tetibe...lama dah tak berupdate...yelah blog sendiri..ada mood upade..kalau tak de..senyi je...Hari ni rasa nak berkongsi cerita My Little hero..

Semenjak mengandung anak ke-3 ni...(Hopefully diberi keuatan, kemudahan dan keberkatan sepanjang perjalanan mengandung dan bersalin nnt) My little Hero (tak lama lagi tukar pangkatlah), dia paling excited. tiap2 malam tny baby kat mana ( sambil tunjuk kat tummy mama)..pastu bila dia nak tidur siap tepukkan baby dlm perut lagi..mesti baby dlm perut pun tak sabar nak main2 kalau macam tu..

Pukul 3 pagi td Najmi terjaga...siap kejut mama tny baby kat mana..mama jawab dlm perutlah Najmi..Then, Najmi terus tepuk perut mama..terkejut mama.Mama tny kenapa Najmi tepuk perut mama. Najmi jwb syhhh..Baby want to sleep...Hai..sayang sungguh dia dgn bakal adiknya dlm perut ni..Kadang2 dia tny pipi baby kat mana, sbb nak kiss baby...Tapi yang tak boleh dilupakan, hampir tiap2 hari dia tanya, "Mama when baby coming out?"..bgnya 9 bulan tunggu mesti lama...

Doa mama semoga anak-anak mama menjadi anak -anak yg soleh dan solehah, baik adik beradik, saling tolong menolong, sayang menyayangi...sentiasa diberi keberkatan Ilahi..AMIN

7 comments:

Jay87 said...

:) so sweet lil najmi!
miss him!

nUr said...

sweetnye najmi, i miss him, and i miss you too akak, lama tak dengar cite, huhu

moga dipermudahkan segalanya buat akak dan keluarga, aminn*hugs*
:)

Musliyana said...

Jay 87....miss najmi je ke sis

Nur...nadiah..miss u too..nad pun lama tak dgr berita...ape cerita...??thanks for yr doa..nnt dtg melawat johor tau..akak dh nak balik dh lepas raya ni..tp dok kedah dulu..ujung tahun dh ada di johr..

Asiah said...

salam diyana,
lama da akak tak jenguh sini.. blog akak sendiri pun... alhamdulillah gembira akak dengar berita ini dan tambah gembira dengan keletah si comel najmi.. bila due?

Musliyana said...

salam kak asiah...

dyn pun lama tak jgah blog org n blog sendiri..bila ada angin2 jer...due end nov ni..:) baby hujung tahun

aufazanki said...

salam sayang...

firstly congrats for the news...pregnant ei! happy!!! ;p

waaa bersaing la kita ye dyn...n sygnya najmi pd baby..belum keluar lg tu...dah ada nanti senang la dyn...kakaknya pun dah besar...

good care ya...

Musliyana said...

kak ijan...

hihi..bersaing..tp dyn lmbt skit..kak ijan dulu..hihi..syukran for the doa..