Nuffnang

Sunday, November 15, 2009

AT Last.....i did it..

on 15 nov 2009-Alhamdulillah...selesai ape yg sgt diidam-idamkankan...

"cake deco class!!!"..at last..i did it...


Walaupun hubby sememangnye sibuk dgn kerja researchnye..dpt juga isterinya menyelit2 dgn program tersendiri.....walaupun tak bnyk masa yang diambil untuk menyelit2...but...mmg bermanafaat..and menyeronokkan kelas deco ni...mmg dah lama minta dan teringin nak join kelas ni...Alhamdulillah hubby izinkan dan berpeluang pergi kelas deco ni kali ini...

Ni hasilnye lepas belajar kelas deco cake ni...saya sempat ambil 2 kelas je untuk kali ini...Kelas Novelty cake (cake untuk kanak2) dan Kelas Basketweave (sesuai dijadikan hantaran dan special event)....bermula jam 9.30 pg hingga 1.30 ptg..saya sempat mendeco 2 biji kek ni...

Novelty cake yg saya buat mmg niat untuk Najlaa..sbb masa dok pilih kelas pun dia dh booking barbie ni..alhamdulillah..rezeki saya..kaka yau ajarkan cake yg deco barbie ni..


yg ni pulak...mmg masa nak buat penuh cabaran..hihi..bunga rose tergolek jatuh dr basket..nasibbaik leh cover balik...Thanks kak ayu for the class....yang tak lokek bg tips dan menurunkan ilmu dan teknik mendeco.....Loveliana cakes workshop mmg best...!!!


To my beloved man..Thanks for everything..
Thansk sbb sudi spend masa dgn anak-anak sekejap..during the class..
and thanks jugak kat kak ngah for babysitting them..

11 comments:

misah said...

wah cantiknya hasil tgn dyn...insyaAllah nnt boleh la amik tempahan, tambah lagi 1 cabang bisness..

Musliyana said...

boleh2...ni next plan yer business..hihi..Insyaallah..kak misa kat mana?selayang ke johor??hr tu dr shah alam(ahad lepas) nak lajak ke selayang..but nak kena amek adik pulak..so tak dptlah jumpe lagi..InsyaAllah..wekkend ni kami nk try tgok masa..boleh ke nak dtg umah

misah said...

Dyn..kalau sabtu kami ada la. tp ahad kami ada herbalife seminar. meh la datang umah..jgn segan silu..

lady zaini said...

akak baru cari2 kelas deco diyana dh siap 2 bijik! hehe..
Cantiklaa.. Seriously :)

Musliyana said...

kak misah...

insyaallah..nnt musli contact azlis yer...

kak zack...

mana cantiknye kak zack..ada yg cover2 tu..bunga terjatuh dr basket ,mula2..hihi

hang_lipur said...

wah! menariknyer... still kat msia ker?

Esterilla said...

wow!!those cakes look so good!!:-) I wish I had the chance to say goodbye to you guys...I'm going back to Spain next week. I hope to see you again when I come to Palmy for a visit. Take care!
Ester

fireflies said...

mmg serius cantik!! diyana amik class ni kat mesia ker kat NZ? bagus belajar deco ni selain boleh buat bisnes buatkan anak2 berrselera nak makan hehe

Musliyana said...

hang lipur...
saje tmbh ilmu..

Ester..
Thanks for visiting my blog even i wrote it in Malay.I've bought a souvenir for you from Malaysia. Sad to hear that you are going back to Spain...:((..Hope to see you when you visit Palmy again...and Take care..

kak nani
diyana amek course ni kat malaysia...dan curik2 masa sket..

Nor Khaizura said...

hoho..boleh bukak class kt palmy..sgt cantik & creative!!

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇