Nuffnang

Wednesday, November 4, 2009

Najmi is two now..

Coret-coret ketika di Homestay @JB (JB Guesthouse)...

Sedar tak sedar my little son dah masuk dua thn...dulu sebelum fly ke NZ baru 4 bulan..tup2 dah 2 thn...Bila tgok umur anak-anak..Baru terasa begitu cepat masa berlalu..


5 Syawal, 17 October 2007 yg lalu Najmi selamat dilahirkan di Hospital Besar Sungai Petani, jam 9.12 pagi..alhamdulilah kelahiran baby kali ini, suami sempat bersama-sama di "Labour Room".. Teringat pulak masa bersalin Najlaa, suami masih dalam perjalanan pulang dari KL ke Kedah, kerana suami ada xm master di UPM..so masa Najlaa bertarung seorang diri di belik bersalin..
Tahun ni Najmi dpt 2 kek, satu disambut pada 5 Syawal (ni auntie2 yg belanja)..satu lagi 17 October 2009...yg ni mmg mama yg berkenan design deco cake ni.terus je beli...very cute..

Chocolate Cake ini present from maklang, makngah, makcik for his birthday...disambut pada raya kelima baru2 ini...

Ini pula kek yg mmg mama berkenan untuk belikan untuk Najmi...very cute for me..lepas tegok je terus berkenan...kat kedia tu tak de kek Thomas ke Diego ke..so inilah pilihan di hati...


Moga Najmi menjadi anak yg soleh..Taat perintah Allah, Taat abah dan mama, bertanggungjawab....Amin...

Tahun ni mama tak sempat buat kek kat Najmi..may be thn depan..buat kek sama-sama dgn kaklong...doakan niat mama untuk menghadiri kelas deco cake dipermudahkan...

Hopefully dgn coretan2 dlm blog ini dapat dijadikan memori dia hari mendatang....

5 comments:

fusuna said...

wahh menariknya kek najmi tuu.. dah besar dan mantain comel si najki. happy besday najmi!! :D

mother of two said...

happy birthday najmi.. semoga menjadi anak yg bernguna pada keluarga dan negara... amin..

fireflies said...

comelnya najmi... happy birthday ya najmi.. moga jd anak yg soleh... stay cuteeee!!

fairuzsallehuddin said...

Jadi anak soleh tau Najmi :D

masturadaud@gmail.com said...

Hepi besday..
comel nye kek deco bunga matahari tu..
mcm bes jugak dpt attend kelas deco cake yer.. kat sini xtau mana nak cari, agaknye sgt mahal.