Nuffnang

Saturday, March 13, 2010

6th Wedding Anniversary Cake


..Didoakan semoga kami bahagia hingga ke akhir hayat...
Dan rumahtangga kami dicucuri rahmat dan keberkatan dari ILAHI
dan dpt melahirkan anak-anak yg soleh dan solehah
yang dpt menyumbang bakti kepada ummah
AMIN

9 comments:

misah said...

happy anniversary.. semoga jodoh kalian berpanjangan hingga ke syurga, murah rezeki, diberi kesihatan yg baik, zuriat yg soleh dan solehah.
p/s: nampak cam sedap je kek tu..

nUr said...

ok akak, berjaya wat nadiah jeles. sangat cantik~!!;D

tetibe terfikir macam nak try pegi class camni. MACAM je, berangan-angan, haha;p

happy anniversary akak, dah 6 tahun kawen, moga berkekalan bahagia dan dirahmatiNya selalu.

miss you:)

Musliyana said...

misah...

kek tu mmg sedap..bukan nak puji diri sendiri..mmg resepi tu sedap..cuma dyn tmbh filling cream cheese sbb nak bg kek mahal kan kat diri sendiri..hihi...

anyway..tq for the doa..AMIN

nad..

hihi..berjaya akak buat nad jeles...jgn try pegi kelas..pegi je..tmbh2 kat tganu lagi best..sbb ada chef masak yg buat kelas tu tak silap akak...

tq for the doa...miss you too

Kamalia said...

happy anniversary..smoga brkekalan bahagia dan sntiasa dibawah rahmatNya..:)
tp kek tu nmpak sedapnye..cmne nk buat tu?:p

Musliyana said...

Kam
guna resepi delicious chocolate cake.saya amek resepi mama fami..mmg sedap kek tu..

aufazanki said...

happy 6th anniversary to you...may ur love n marriage will last till heaven...amiin

bila la dpt buat kek mcm nie...jelesnya...

Syuhada Kamal said...

salam diyana,

cantiknye kek tu..pandai diyana buat..hepi anniversary utk diyana n husband..semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..:)

FiDa@aMiDa said...

salam musliyana

Happy 6th anniversary 2u..semoga berbahagia selalu hingga ke akhir hayat..Insyallah

terima kasih sudi singgah blog fida..nanti kita tukar2 link ya..tq

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室