Nuffnang

Wednesday, August 17, 2011

August full with surprise

Assalamualaikum....
Salam fasa kedua Ramadhan...Semoga Ramadhan kali ini bermakna untuk semua..

Waktu2 mcm ni mesti org dah pakat2 sibuk shopping baju raya..Rindunya saat pilih baju2 raya ni...takpe2..sabar... tunggu raya tahun depan..:)..Pastu kuih2 raya pun dah bnyk org jual...

Tak sangka 15 August hr tu kat Palmy Allah hadiahkan snow buat kami semua..ada yg kata setelah 40 tahun br turun snow..ada yg kata setelah 60 tahun br turun snow di Palmy ni..mm..tak tahu yg mana betul...Bukan setakat Palmy..hatta di Auckland yg suhunya panas pun dapat snow...apepun..saya bersyukur sangat sbb snow flake yg turun ada mcm2 saiz...ada kecil dan ada besar..Allah Maha Kaya..siapa sangka ada snow turun depan rumah..Tapi bila dah turun snow..sejuk tak boleh nak cakaplah...

video
 video di awal2 snow

Kat bawah ni wajah2 kesayangan bermain snow..excited tak ingat anak-anak..tp bila masuk rumah..siap nangis2 sbb sejuk...


 My little reporter



 Org pertama yg keluar rumah utk main snow..


 Last pic...Mr Hubby yg baru balik Uni


mmmmm... Baby kat dalam tummy ni pun excited snow turun...Rezeki baby..Allah bg saya rasa snow masa pregnantkan dia..cuma mama rsa bg pihak dialah..Alhamdulillah..

oklah..gtg...

Selamat berpuasa...dan selamat berbuka..




2 comments:

nUr said...

akak, kalo tak salah dulu ada orang penah cakap palmy penah snowy tahun 2004 kot, tapi tatau la kot tu heavy hails. tapi orang tu cakap snowy lah kot. tapi memang rezeki akak dapat rasa snow kat palmy, hee;D

ibu said...

Alhamdulillah... bestnya hang diyana dpt rasa snow. time pregnen plak tu. :P