Nuffnang

Monday, November 3, 2008

Milford sound

25 October 2008 : Milford Sound


Untuk entry kali ni..saya tak akan tulis panjang...just take a look the beautiful of Milford Sound..Subhanallah...Gambar yang kat atas ni.. sebelum sampai ke Milford Sound..kami stop kat sungai ni sebab Najlaa muntah...so stop kejap..sebab jalan pusing2..and agak mencuram...

Actually bnyk lagi gmbr kat Milford Sound..but..saya letak yang terpilih jer...he..he..Gambar-gambar yang di bawah ni..lepas keluar dari Hommer Tunnel...on the way back to Te Anau..untuk bermalam sebelum bertolak ke Dunedin...





Next entry is Dunedin..then Christchurch..so tinggal lagi 2 episod....tak bnyk dah..ok..ber"ansur" dulu..jumpa nnt..

3 comments:

lady zaini said...

cantiknya milford sound nih... jauh tak dari umah?
jernih giler air tuh..tuh kawasan apa? bekas gunung berapi ker (ada ke kat nz?) atau memang tasik?

Musliyana and family said...

mmg cantik kak...jauh la..tu ndekat south island of NZ..dyn di North Island of NZ...kami pergi sana pun naik flight kak...8 hari kat South ISland..dlm entry sebelum2 ni dyn ada cerita...kawasan pergunungan...and tasik jer bnyk kat sini

Niz S. said...

Teruja aku new zealand. memang berminat untuk datang musli... nanti dah siap research no 2. aku mailaa ke sana.