Nuffnang

Tuesday, December 16, 2008

Najlaa's Kindy Activity

Today's short story...

video

Today activity..Kat Kindy Najlaa...Taking picture with father Christmas..so her kindy session start at 2pm until 3pm not as ussual..Memang sibuk dengan pelbagai aktiviti kat kindi nie..last two weeks " a day with special person"..Actually according to her letter, the invitation is to grandparents..but Maktok, Tok Ma and dua-dua Wan kat Malaysia kan..so Mama lah yang meng"attend" activity ni..sape lagi peneman mama merangkap bodyguard kecik..kalau bukan Najmi... Dan sebagai Mama..bersyukur dengan perkembangan anak..Thanks to Allah because give her opportunity to have this type of experiences...living in other countries and mix around with others and etc....

Especially to her grandparents,aunties and uncles..Here are some pic at her kindy and its activity.


Singing time..beside najlaa, (in yellow shirt) Ashraf
one of Malaysian here

Najlaa and Hazim with their kindy's teacher
video
Last video was her activity on " A Day with Special Person"..Sorry sebab rakaman ada gangguan..Najmi ter"tarik" tali camera..



The end

5 comments:

Nor Khaizura said...

Salam
Saya dan suami insyaAllah akan melanjutkan pengajian PhD kami di Massey University. ada baby boy 18 months old. Boleh tak kakak dan abang bg advice utk life kat sana? TQ.
Khaizura (UPM)

Tie said...

Hi hi...bestnya...rasa2 nak masuk tadika semula...

Musliyana and family said...

salam Nor Khaizura..
nape bila i nak masuk blog you deny??he.he..Insyaallah..mana yg kami suami isteri boleh saya bantu saya akan bantu..Anak Nor lebh kurang anak saya yg second. born 2007 right??

Salam Tie..

jom masuk tadika balik..he.he.

Nor Khaizura said...

salam
saya pun not so sure nape x bole go thru blog saya tu..ini url nya norkhaizura@blogspot.com. ye..anak lahir 2007..oo sebaya laa diorg. bole x saya contact both of u thru email? anyway this is my email add zuramailbox@yahoo.com

p/s: saya ni insyaAllah same lab wit baizura. under prof steve flint. and hv contacted wit baizura jugak.

TQ so much.

lady zaini said...

salamz,
dyn wat visa kerja ke? tak dapat keja apa2 b4hand pun bleh apply visa kija? dia tak mintak nama majikan, alamat etc ker?

hehe, bukan nk ke nz... tapi sajer nk tau. kut2 applicable nnti