Nuffnang

Tuesday, June 22, 2010

Kisah 2 beradik...

Bila si adik dah makin membesar..His sister is his BEST BUDDY...
Bila main game...main sama-sama..Bila kaklong pergi sekolah...dia main alone..but tak sabar tunggu si kakak balik sekolah...nak main game sesama..

Dekat rumah..kalau main..kalau tak sepah half of living room..memang tak sah..sbb permainan si adik lebih lasak berbanding si kakak...Bila si kakak ke sekolah..mkn si adik pun tak lalu..asyik mkn biskut je..tapi bila kaklong balik sekolah and having her lunch..dia pun berselera sama...


Bila dlm kereta..tak leh nak bawa toys bnyk2..lawan2 pulak dlm kereta...beginilah jadinya...

kini..2 beradik tu dah pandai posing sama-sama...dulu kaklong je suka aktiviti ni...:)

4 comments:

aufazanki said...

comeynya anak2 dyn...
errmmm best sebenarnya merantau nie...byk kebaikan n kelebihan...cuma kena tahan lasak la kan... :)

Fiza Mohd Salim said...

so nice when they are so close to each other..

Mother of Two said...

dah besar dah adik tu yer..hensem lagi chubby :)

Musliyana said...

Kak ijan

bg dyn merantau ni kena beredia mental fizikal..ape2 jadi susah senang kita je tanggung sendiri..family jauh..betul kata kak ijan kana tahan lasak..

Fiza...
sekarang ni..diorg dh mcm belangkas..kalau main..adik terpaksa jugak mian mainan kakak..and kakak terpaksa jugak main mianan adik..Najmi dh besar..bolah nak ajak bermain sama skrg..dulu kecik lagi.

Sheila..
sekejap je masa berlalu..dulu masa dtg..kecik je..skrg dh besar