Nuffnang

Thursday, June 26, 2008

Memory...Family day UTHM (2008)


Cerita lama...tapi saja jer nak tulis..he..he..disebabkan semalam YM dgn kak zakiah..so teringat lak this story..he..he..masa tu kami berkonvoi dgn kak zakiah (wife zaini)je ke family day tu..nak berkonvoi sekali dgn kak hasnah (wife Shahir), tapi afif demam pula..so kami dua kereta jerla..ala..bukan jauh pun dari rumah..5 minit jer..masa tu dikira saat-saat akhir di Parit Raja, Johor.Bertolak ke UTHM jam 8.30pagi..


mama-mama tengah menjaga "door gift" anak-anak...

Ecah(nama sebenar Aisyah Rifqah) dgn Najlaa' bukan main seronok kat situ..habiskan "door gift" from McDonald dgn "jajan-jajan"...habis sepah semua tempat...lepas main makan..lepas tu main balik...tapi masa tu ecah kecik lagi..now dah boleh jalan kata mamanya..


Aisyah dan Najlaa'


ni makan pula..

Najmi pula...dgn dunia dialah..bila dia ngantuk tido..pastu bising skit (sbb bnyk sangat announcement)dia terjaga..so bangun balik...yelah..at that time, najmi baru 3 months plus..


Najmi and Najlaa'...

Aksi manja Najlaa'...


Kami tunggu di canopi sampai abis MC sebut semua lucky draw number..tapi kami semua tak "lucky"..so balik dgn tangan kosong jerla...cedih..and penat..tapi best tengok gelagat anak-anak..and spent time with them..betul tak kak zakiah?

oklah..setakat ini coretan kali ini..(bukan banyk coret pun..he.he.)sekadar menceritakan kembali kisah lalu..


3 comments:

misazlissa said...

salam... apa khabar org NZ? diyana, ada id YM tak?? saya nye id YM: misahmy

p/s: email add diyana dah terdelete ler.

umie said...

salam diyana,saje menyinggah..duk blog hopping..tetiba ternampak ur link nie..so,duk tenyeh mata la tgk..i'll add urs to mine (www.umiecyber.blogspot.com)... rajin2 singgahle my page erk! hehe

lady zaini said...

Ehehe, baru sempat nk baca pelan2. Ada gambar ecah yg masih botak :) (skrg pun tak baper ada rambut lagi)...
Zaini gelak2 tgk post nih, dia teringat saat2 tggu cabutan bertuah yg tak kunjung tuahnya.