Nuffnang

Saturday, January 17, 2009

Najlaa and Najmi Birthday Party....

17 January 2009...

Alhamdulillah, Sabtu lepas...kami sekeluarga selamat mengadakan kenduri kesyukuran sempena ulangtahun kelahiran Najlaa yang ke-4 (14 January)and belated birthday Najmi(17 October) yang pertama..Kami buat majlis tu petang..Alhamdulillah sekali lagi kerana Allah mengizinkan kami berjumpa dengan one of Malaysian Welly yang lama jugak sebenarnya kami sekeluarga nak berjumpa( Jestin Sekeluarga)...tapi tak diizinkan Allah sebelum ni...Keluarga Jestin juga dapat hadir di majlis kesyukuran kelahiran anak-anak kami ini...

Bercerita tentang birthday, ini kali kedua saya buat kek birthday..(sambungan yang lepas)Kek kali ini..untuk Najmi saya guna resepi Kek Brownies sama dgn my hubby dulu..untuk kek Najlaa, saya guna resepi kek dari Mat Gebu..Kek 3 rasa...untuk resepinya boleh browse disini

Najmi's Cake - Brownies from Kak Hanie

(gambar atas)
inilah rupa kek Najmi before di "icing' kan
Kek yang selamat di"icing"kan siap pada pukul 2 a.m

Najlaa' s Cake- Kek 3 Rasa from Mat Gebu

(gambar atas)
inilah rupa kek Najlaa before di "icing' kan

Gambar kek yang selamat di"icing"kan

Alhamdulillah majlis berjalan lancar...untuk Maktok, Tok Ma dan kedua-dua Wan dan semua aunties and uncles..Najlaa and Najmi is growing up now..

Gambar-gambar dibawah.."Makan-makan Time"

Dalam rumah

Depan rumah

Belakang rumah

Najlaa, Najmi with their present and neighbour friends Batrisya,Hazim and Ashraf

Najlaa & Najmi bermain dgn b'day presents sblm attend another b'day party (oleh Bro Zabidi & family) keesokan harinya

Terima kasih diucapkan kepada sahabat-sahabat yang meluangkan masa hadir ke majlis ini.

7 comments:

Suzi said...

happy belated biday utk najlaa dan najmi...semoga membesar jadi anak solehah dan soleh....
wah mamanya dah pandai buat kek...bukan main lagi keknya...
bagus juga b'day dekat camtu...blh buat sekali...kan?

Musliyana and family said...

To suzi:

Thanks auntie suzi (from Najlaa and Najmi)

mama diorg baru belajar lah suzi...kul 2 pg siap icing..sbb tiada gangguan..boleh icing setenangya..

lady zaini said...

canteeeekkknyer deco cakes tuh. seriously!
najmi punya betul2 belated tuh.. happy belated birthday kat najlaa n najmi.

Umie said...

happy belated birthday princess & the young prince... and again diyana,I'm soooo envy with ur skill "menconteng2 icing" ittew....u re such a creative person!!! Bila aku nak ade skill cenggini erk!! huhuhu

Shais said...

happy birthday buat najlaa & najmi
....semoga menjadi anak-anak yg soleh dan solehah.

seronok budak-budak tu dapat hadiah.

Nor Khaizura said...

happy belated birthday for najlaa and najmi. semoga menjadi anak2 yang soleh dan pintar ;)

comeyy sangat kek..dan kebetulan zura pun buat kek di sini letak M&M kat tepi kek mcm yang diyana deco utk kek najla..kebetulan jarak jauh..hehe. tapi belum sempat post kat blog lagi..

Aisyah said...

happy belated birthday najlaa n najmi. moga cepat besar n sihat2 selalu.. :) bestnya tgk kek yg mamanya buat..cantik!.kreatif la diana..:)