Nuffnang

Thursday, July 31, 2008

Najmi's new swing booster chair

Disebabkan nak makan setaraf dgn abah, mama dan kaklong di meja makan..akhirnya Abah belikan Najmi booster chair..just attachkan je kat kerusi meja makan..nasib baik discount 50% harga booster chair tu..Now Najmi tak perlu risau lagi bila time makan..sebab boleh makan serentak..bersama-sama di meja makan.




See..Happy adik Najmi bila boleh makan sama je aras dgn Abah,Mama dan Kaklong.Yang menariknya tentang booster chair ni boleh buka dan pasang semula kalau mama nak basuh..and boleh dijadikan beg untuk dibawa kemana-mana sahaja.

5 comments:

TanTinTun said...

Hi muslee n diana..wah nampaknyer banyak perkembangan dr new zealand.. sorry coz tak dpt pergi kensuri adik nko..tapi aku dimaklumkan oleh shahrir.. apa-apa pun sampaikan salam kat diana n anak2 especially najla.. pesan papa belajar english rajin-rajin..papa rasa najla pun dah pandai cakap kan.. untuk pengetahuan nko n family, ayah kiki (aziz kwsp) minggal dunia akibat sesak nafas.. aku sedih bila dengar kiki n adik dia nak ikut ayah dia masa diorg nak kafan dan kuburkan.. mogo roh arwah dicucuri rahmat..amin

Shahir cakap nko nak balik beli umah kat tmn pintas jaya? Lin pun dah dapat tempat kat FPT sbg pengajar..alhamdullilah.. cuma tunggu endorsement letter dr majlis guru-guru n pendaftar...

Musliyana and family said...

Dear Papa,

Thanks sbb bagi pesanan kat Najlaa'..
InsyaAllah Najlaa akan belajar rajin2. sampaikan salam najlaa kat aliyah ,afiq and adini...u all pun belajar la rajin2...

Najlaa.

Musliyana and family said...

hi tantintun (apesal nama ni ekk?)

tak pe kalu ko tak dpt p kenduri adik aku tu..nnt sampaikan salam takziah family aku kat family kiki..terkejut jugak baca berita ni..semoga rohnya dicucuri rahmat..amin..

psl rmh tu...planning ja...takde specific kata kat shahir nk beli kt pintas jaya...cuma habaq rmh yg sesuai kt pt raja/bt pht/ayr itam

anyway, tahniah sbb wife hang dpt jd pengajar kat FPT...semoga rezeki hang makin bertambah...

aisyah said...

hai.. wah best la najmi dapat kerusi makan baru.. heheh. kak najla tak jeles ke?? nampak najmi besaqlah.. ka dlm gambaq je??

Musliyana and family said...

kakak najlaa tak jeles pun...sbb dia suka suap najmi mkn..najmi besaq dlm gmbq ja..he..he..lgpun pakai sweater..kalu biasa kurus ja..