Nuffnang

Tuesday, January 5, 2010

010110- najlaa najmi birthday

.......Selamat tahun baru 2010.....

Bermula episod baru..awal tahun..Alhamdulillah, kami sekeluarga selesai mengadakan kenduri kesyukuran disamping majlis sambutan hari lahir anak-anak..( bukan ape combine, sebab tak larat nak masak 2 kali...hihi..yelah saya ni baru belajar memasak...)..so combine partylah ni...Antara jemputan yang hadir, family postgrads dan adik2 undergrads...So total semua untuk kenduri hari jumaat tu dalam 70 org jugaklah...Menu untuk kenduri ni..Nasi putih, ayam masak merah, sayur campur, laksa, kek (2 biji sebab satu untuk najlaa dan satu untuk najmi) and lastly bread puding...thanks jugak kat kwn2 yg sudi bw makanan tambahan...so nilah gambar-gambar ketika majlis tu...


Najlaa's Barbie cake


Najmi's car cake


Makan time

Antara aktiviti-aktiviti lepas makan

kanak-kanak bermain
sembang-sembang kaum ibu
sembang-sembang kaum bapa


Salam tahun baru dari Anugerahnurani
Semoga kedatangan tahun baru ini lebih bermakna buat semua...

6 comments:

Izzan Aufa said...

happy birthday najlaa najmi...bila birth date diorg??
geram tgk kek tu...dyn buat sndr yea....

Musliyana said...

kak ijan...
birthday najlaa 14.10 ni...birthday najmi bulan 10 (17.10) last year...a'a kek buat sendiri

nUr said...

akak, cantiknye kek akak buat!! teruja2, haha;D

ehem2, nak quote sket from akak nye entri, 'baru belajar memasak', hihi;p akak da terer masak la. rindunye puding roti akak, huhuu

happy birthday untuk najlaa and najmi, happy new year untuk akak and family:)

Musliyana said...

nur nadiah...
cantik ke?hihi...TQ..akak br try buat kat anak2 lepas gi belajar dulu nad...

eh..masih lagi title "baru belajar memasak" tau....meh lah palmy mkn puding roti akak...bila2 free jejelan overseas ke..

MamaFaMi said...

Happy birthday buat Najlaa Najimi...

Musliyana said...

MamaFami..

TQ...