Nuffnang

Friday, August 15, 2008

Award lagik??

Dalam diam-diam..Anugerah Nurani..di awardkan lagi..ish..rasa bnyk pulak award kali ini..thanks kat umie..jaly wifey....sudi awardkan my blog ni..award ni pun ada rules nyer..org copy je ekk umie...

1) Put the logo on your blog - Dah letak..

2) Add a link to the person who awarded you - Dah link...

3) Nominate at least 7 other blogs

  1. lady zaini
  2. kak azie..(amek tau award nie)
  3. cik wan
  4. suzi
  5. akak (suka-suka)
  6. siti khuzaimah
  7. kak tie

4) Add links to those blogs on yours - Dah link

5) Leave a message for your nominees on their blogs - baru nak tinggalkan msg..baru nak buat..

in my opinion...semua blogger sememangnye informative..kerana mereka ber"informative" dengan cara tersendiri..kalu sesiapa yang menziarah blog anugerah nurani ni..dan namanya tak tersenarai..jgnla risau..and jgnla sedih..sbbnye...everybody has different ways in developing and educating in their blog..

7 comments:

Akak said...

Salam Diyana...

terima kasih bagi award nie, hehe rasa seganlah pulak, tapi akak amik eh, nak balik letak lam lemari kat blog akak..

Tie said...

Diyana...kak tie dtg nak ambik award ni..terima kasih byk2..ingat juga kat kak tie ni..

Ummi said...

Salam Diyana..ni saja wat kunjungan balas..rasa mcm penah masuk sini..pastu lost in space..hehe..diyana duk mana now? oberc ek! hehe..

Umie said...

slm diyana, xleh plak nak tinggal msg dlm "chat widget" dyn tu... nak bgtau nie, sile wat esaimen yg umi bg tu ye...amik kat blog,kasi settle arr...hehehe

MamaFaMi said...

Wah berderet-deret award dia. Mesti letih turun naik pentas kan? Hehehe...

Musliyana and family said...

tuela mama fami...penat jugak...ni dok hairan lagi..kriteria leh dapat awardnye..he.he..

lady zaini said...

hihi...sebenornya lama dh dtg, tapi tak berani amik award tuh...sebab nak kena tag org :P utang dulu baru selesai...
tapi, takper...timakasih... nanti akak dtg semula amik award.nk hias kt tepi blog