Nuffnang

Tuesday, August 12, 2008

my first award...

Thanks bebanyak kat suzi sbb sudi bg award ni kat diyana..tak sangka..dpt menang award pulak..time birthday pulak tue..terima kasih sekali lagi...tapi rasanya blog dyn tak lah se"kreatif" org lain..tapi org dah award..Alhamdulillah..rezeki dari Allah...


sekarang diyana nak awardkan award ni kepada:-

1. suzi..(bukan bg balik..tapi sbb nak awardkan suzi juga...)tp dyn tak der pic lain..
2. akak
3.umie_jally
4.miss jart
5.ibu aisyah

ok...sekian...

6 comments:

Tie said...

Salam ziarah..tahniah..dpt award..mmg comel sgt blog ni..sama comel anak2 tu..

Musliyana and family said...

thanks tie..diyana baca comment ni kul 4 pagi..sbb baru abis siapkan keje sekolah...bby yg kecik (najmi) nak tido dgn mama semalam..so postponed keje sekolah...tie sihat?sbnrnya semua blog patut dpt award tu..sbb semua ada ke"kreatif"an tersendiri...

Shais said...

salam kenal,

bestkan dapat award.

Akak said...

Salam Diyana...

Tahniah dapat award, you deserved it dear & terima kasih byk2 sebab bagi kat akak pula..

Siti Khuzaimah said...

Tahniah dpt award...sama ler kita baru dpt award...mmg kretif blog diyana ni, macam2 ada...

Aisyah said...

thanks diyana.. bg award kt ibu aisyah plak.. nanti aku letak kat blog aisyah. blog aisyah lg la tak kreatif.. hehe.. apa2 pun thanks.. :)