Nuffnang

Thursday, August 21, 2008

Najlaa di Massey University

Ni aksi-aksi Najlaa di Massey University bersama-sama member2 satu post-grad office...semuanya dari Thailand. Waktu ni end of winter, tak lama lagi spring.

Actually, masa tu saya saje bawa famili p Massey Uni. Kebetulan, member2 Thailand ni tgh 'posing' (diorang nak htr gmbr kat 'salam perantau' kot..)..so diorang ajak najlaa posing sama. Najmi pulak tengah tido dlm kete. Anyway, thanks 'pat' for sharing these photos with me..

-Musli-


Mula2 Najlaa malu2 x nak amek gmbr. Lps mama dia pujuk, seronok pulak dia nak bergambar dgn member2 post-grad dr Thailand ni. See..happy nye dia smpi melompat2 x jejak tanah

Ni sblm smpi ke lokasi penggambaran yg sebenar

pra-penggambaran sebenar

Gmbr najlaa dgn member2 post-grad dr Thailand..ta, pat & kawan pat (x ingat nama sbb dia duk ofis lain)

3 comments:

Shais said...

salam kenal,

comelnya Najlaa.

cikwan said...

salam ziarah,sooooo cute najlaa..btw cantek cuaca kt sana sekarang yer.wah wah wahhh...dh try baju raya nampaknya kt bawah tu..diyana x menerai ker..?

Musliyana and family said...

salam,..cikwan...dh nk masuk spring..bunga2 cantik dh kuar la cikwan...dyn try jugak..cume tak interprem je dlm blog..he..he..