Nuffnang

Monday, August 25, 2008

Salam Ramadhan buat semua...

Salam Ramadhan buat semua..

semoga dengan kedatangan Ramadhan kali ini..
tak kira di mana kita berada..
diperantauan..
(especially anak perantau..)
di Malaysia..
atau dimana jua kita berada di muka bumi Allah ini...
kita dapat menigkatkan ibadah kita kepadaNya...

Ya Allah..permudahkanlah urusan kami...
Ya Allah..berkatilah dan iringilah perjalanan hidup kami...
Ya Allah...Kau berikanlah kami kekuatan
untuk menghadapi Ramadhan yang bakal tiba tak lama lagi...
Semoga kedatangan Syawal akan menyambut kita semua
dengan penuh keberkatan....

Amin




Buat semua sahabat blogger..atau sesiapa yang menziarah Anugerah Nurani....
Selamat berpuasa untuk semua..
dari Musliyana sekeluarga
kad ini ditujukan untuk semua..
(so jgn segan-segan atu malu2 nak ambil tau..)

11 comments:

Tie said...

Salam ramadhan juga buat diyana...semoga segala amalan kita diberkatiNya..insyaallah..

kamar hati said...

salam...

kunjungan balas...tq sudi sggah & tggl jejak kat blog saya...saya link ye...

salam ramadhan jg...semoga ibadah kita akan diterima...selamat menjalani ibadah puasa...semoga sentiasa ceria... :)

Akak said...

Salam Diyana...

Selamay menyambut ramadhan buat Diyana & keluarga, semuga ibadah & amalan kita diterima Allah SWT, insyaAllah..

Suzi said...

salam diyana...
semoga ramadhan kali ni lebih bermakna drp ramadhan yg lalu...

azrin hani said...

salam dyn,
sori sgt..tak perasan pun dyn ada send comment kat fp rin. Ni baru perasan bila nak mngimbau kenangan di UK..ceewwaahh..Fp tu dah mmg tak aktif. Nanti la bila dah ada blog sendiri rin bgtau..Haha..tapi taktau la bila tahun baru nak ada. Malas betul nak writing..heheheh..Geram betul tgk najlaa tu. Makin comel n cheeky bila besar ni yea. Tak sempat nak tgk najmi. Amacam NZ?? Rindu Mesia tak?? Selamat menyambut Ramadhan utk Dyn n family. Semoga gembira dan tabah menghadapi segala cabaran di perantauan...Salam untuk Musli.

misah said...

salam ramadah buat dyn dan family kat NZ. Semoga ramadhan tahun ini lebih bermakna dr thn sebelumnya

oldtown~Smell the Roses said...

Salam ramadhan dr kami di Malaysia.

Siti Khuzaimah said...

Salam Diyana, Salam ramadhan almubarak...selamat menjalani ibadah puasa di rantau orang...

Nnti jalan ke umah ct yer..amik tweety bawak balik umah diyana...

Ida said...

Salam Perkenalan...get ur link from CT Khuzaimah....selamat menyambut pose yer...

Umie said...

dyn...selamat berpuasa.. bln puasa nnt, bole la dyn test masak murtabak parit raja versi palmy..pastu jgn lupe tepek kat blog ye...hikssss

Shais said...

salam,

selamat menyambut ramadhan buat diyana sekeluarga.