Nuffnang

Sunday, September 7, 2008

Berbaju kurung dan Melayu di Massey University

Ahad, Malaysian kat Palmy bercadang nak bergambar beramai-ramai utk 'Salam Perantau".. Bila tiba waktu yang dijanjikan, hubby terima email yang sesi bergambar di tangguhkan ke next week. Walaupun ditangguhkan, kami tetap pegi amek gambar. Terima kasih kat Bro Din (husband's Sis Nina, sebab sudi menjadi cameraman kami...cantik gambar-gambar yang di ambil oleh "Abg Din" ) Ni antara gmbr2 yang diambil di Massey University

Bergambar di entrance Massey University

At one of garden at Massey

Lepas bergambar di pintu masuk Universiti, Bro Din terus pergi ke Lab menyiapkan kerja-kerja beliau dan kami sekeluarga terus ronda-ronda dalam Massey.Baru nak mula bergambar dekat pond, tiba-tiba nampak Bro Ziad and family. Dia bawa familynya yang baru tiba dari Malaysia jalan-jalan di Massey University. So kami berborak sekejap and bergambar beramai-ramai.


Bergambar dengan family Bro Ziad dan Sis Ila yang baru tiba dari Malaysia


At pond beside Islamic Center Massey University
(di ambil oleh Nino, Ziad's sister- thanks)


Permandangan pond yang cantik dengan itik-itik

Najlaa' with Batrisyia ( Bro Ziad and Sisi Ila's princess) at Pond's view


Selesai berborak dan jalan-jalan kat Massey University dengan Bro Ziad and family, kami sekeluarga bermesyuarat akan mengikuti family Bro Ziad ke Wind Farm. (Kebetulan dia nak ke sana bawa keluarganya dan kami pun tak pernah pergi lagi, dan yang paling penting cuaca amat baik hari tu)Alhamdulillah..tanpa di sangka-sangka sampai juga kami ke wind farm di bulan Ramadhan al-mubarak ini (InsyaAllah, gambar akan di upload in next entry)..see ya

~end of story~

1 comment:

H S ramli said...

salam....
mabruk alaik skeluarga di sana...
teringin nye mahu ke sana...
nanti nak futher study master kat sana boleh? hehe..

najlaa is sO cute! hehe