Nuffnang

Saturday, September 13, 2008

Tag mudah dari Suzi

Sorrylah Suzi, baru berkesempatan nak buat tag suzi ni...Anyway, thanks


dari Suzi, Diyana copy jer tau...

Rules...
1.copy jer gambar di atas ni
2. sebarkan kepada 2 atau 3 orang sahabat yang lain.
(Kalau dah pernah buat "activity" nie..abaikan ajer step kedua..copy ajer)
3. Bila dah pilih tu, bagitahulah kepada sahabat2 yang kena tag tu yer.


dan tag ni saya sebarkan pula kepada:
1. lady Zaini
2. Ummie Jaly
3.Shaais
4.Akak
5.Kak Tie


" kalau dah ada pun..amek juge tau..." he.he..jangan marah..
Selamat berpuasa

ADDITIONAL NOTE:
Tag ini juga ditujukan kepada
sesiapa yang menziarah Anugerah Nurani (jangan malu-malu nak ambil tau...ikhlas ni)..
Semoga kita semua tetap bersinar di dalam Ramadhan...

3 comments:

Tie said...

Oooo..kak tie datang ambik ni..tag ni mudah je..nanti kak tie tepek, ye..thanks alot kerana mengingati kak tie ni..hihi..

Ajzie said...

Kak Azi nak jugakkkkkkkkkkk...hihihihii.

Shais said...

salam Diyana,

terima kasih...panjang umur murah rezeki.

saya ambik yer...