Nuffnang

Saturday, September 6, 2008

Riverdale Kindergarten Plant Fair 2008

Hari ni sabtu...Riverdale Kindegarten (my daughter's kindi) ada buat Plant Fair...Gambar-gambar yg sempat diambil semasa Riverdale Kindergarten Plant Fair 2008. Sorry yea, walaupun nama Plant Fair tapi gambar pokok2 yang dijual x ambik la pulak.

Kat Plant Fair ni ada pelbagai jenis stall....face painting stall,International stall, plant stall, souvenir stall, toys stall and etc.


Najlaa at Face Painting Stall , she choose to be painted as princess with butterfly
Painter : Nilaam one of Kindi's Mom from India



Afrina (pink jacket)waiting for her turn, Hanie (white jacket) behind Afrina




Najlaa lepas mukanya siap painted



International Food Stall
(org kuat stall : Sis Linda and Sis Nina with their daughter Hanie and Afrina)




Najlaa at Dress Up room ....she want to be a fairy today



naik motor bike ni antara idaman Najlaa masa sampai kat Plant Fair


Najmi pun happy naik bike ni..


Last dress up as bride with her "pengapit"Najmi

Lepas habis melawat Plant Fair...kami sekeluarga menziarah keluarga Bro Ziad and Sis Ila..sebab familynya dari Malaysia sampai di New Zealand Khamis lepas..Selamat Datang ke Palmy untuk Mak cik dan Pakcik semua.

Sekian~Musliyana


5 comments:

Suzi said...

salam...
amboi penuh aktiviti walaupun bln posa ye...
masak apa ari ni?

Musliyana and family said...

salam suzi...tulah..nak buat macam mana ..kena participate activity kindi anak...he..he..masak nasi tomato aje..suzi..jap nk tgok menua apa dia masak hari ni

Ajzie said...

seronok betul..

comelnya najlaaaaa..

Tie said...

Comelnya dengan baju fairy tu...dia tak cuba terbang ke? he he..

Shais said...

salam,

seronokkan dapat join aktiviti budak-budak ni.

masa anak-anak saya ditadika pun kalo ada aktiviti saya yang lebih dari diorang....hahahha