Nuffnang

Sunday, September 21, 2008

Gift to Najlaa and Najmi


Gift ni saya dapat dari Ida nun di Aussie untuk anak-anak (Najlaa dan Najmi)...Ida is one of my blogger friend...Anyway, Thanks Ida for this cute present for my kids..

Saya pun nak panjangkan present ni kat sesapa yang melawat Anugerah Nurani..untuk ambil virtual gift nie...Especially untuk sesiapa yang ada anak-anak and Baby...Ambil ekk..jangan malu-malu ambil...

Special note to my friend at Johor: Kak Zakiah ambil tau untuk ecah, Ummie pun boleh ambil( Diyana tau ummie suke baby smile atas ni, misah_azlis jangan segan-segan ambil, kak azie bg present ni kat 2putera puteri kak azie...

5 comments:

fireflies said...

salams DIyana,

Comeynya gift tu secomey Najlaa dan Najmi...

Tie said...

Hi hi...tgk gambar tu pun nak tersenyum je..cute betul la..

Akak said...

Salam Diyana...

Cute baby dlm gambar tu tersenyum.

Nanti singgah blog akak ambil kad raya yea..

Ajzie said...

Mcm2 awards laaaaaa Diyana nih... Seronokssssss betul kemari...

Musliyana and family said...

Salam to All

To fireflies:
Jangan lupe amek gift tau

To Tie:
a'a kan tie..dengan gigi dua batang..tengok pun nk tersenyum

To akak:
nanti diyana singgah ok..raye ni masak ape?

To ajzie:
mane ade macam2 nyer akak..org dah kasi kan..he..he..